WTA
Αποχωρεί από το Μαϊάμι η Halep

 
Simona Halep
Simona Halep Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 16:46

H Simona Halep ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το Miami Open, εξαιτίας τραυματισμού.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρησή της με την Anastasija Sevastova για τον 3ο γύρο του Miami Open, η Simona Halep απέσυρε τη συμμετοχή της από το 1000άρι του Μαϊάμι, εξαιτίας τραυματισμού στον δεξί της ώμο.

"Λυπάμαι πολύ που πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τα μονά και τα διπλά του Miami Open, αλλά ο τραυματισμός μου δεν μου επιτρέπει να αγωνιστώ εδώ όπως θα ήθελα. Είμαι λυπημένη που δεν μπορώ να συνεχίσω, ήθελα να έρθω εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου αυτό και να παίξω σε όσα περισσότερα ματς μπορώ, κάτι που δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ρουμάνα τενίστρια.

"Ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω την επόμενη χρονιά πιο υγιής και καλύτερη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές του Miami Open και στη WTA για όλη την προσπάθεια να κάνει οργανώσει αυτό το υπέροχο τουρνουά κάτω από τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες."

Η Halep, η οποία βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, πέτυχε την Πέμπτη την 400ή νίκη της καριέρα της, απέναντι στην Carolina Garcia, με 3-6, 6-4, 6-0. Σήμερα, γύρω στις 23:00 ώρα Ελλάδας, ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρησή της με την Anastasija Sevastova για τον 3ο γύρο. Ο αγώνας δεν θα γίνει και η Λετονή προκρίθηκε με walkover στη 16άδα, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ana Konjuh και Iga Swiatek.

Επιπλέον η Halep συμμετείχε και στο διπλό, όπου μάλιστα κέρδισε μαζί με την Angelique Kerber τις κορυφαίες του ταμπλό, Elise Mertens και Aryna Sabalenka, με 7-5, 7-5. Στον 2ο γύρο θα έπαιζαν με τις Lyudmyla Kichenok και Jelena Ostapenko, που προκρίθηκαν απευθείας στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots