WTA
Ντόχα: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 - 8:57

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει για 2η φορά στην καριέρα της την Garbine Muguruza, την οποία είχε κερδίσει στο Άμπου Ντάμπι πριν από 2 μήνες, για μια θέση στα ημιτελικά του Qatar Total Ladies. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Muguruza θα είναι ο τελευταίος της σημερινής ημέρας του Qatar Total Ladies και αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 18:30 με 19:00 ώρα Ελλάδας.

Η δράση στο κεντρικό court του Khalifa Tennis and Squash Complex θα αρχίσει στις 13:30 το μεσημέρι, με την αναμέτρηση της Petra Kvitova με την Anett Kontaveit.

Στις 15:00, εφόσον έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ματς, θα ξεκινήσει ο αγώνας της Jessica Pegula με την Karolina Pliskova. Αξίζει να σημειωθεί πως ο χθεσινός αγώνας της Pliskova με την Ons Jabeur ολοκληρώθηκε μετά τις 00:30 (τοπική) και η Τσέχα θα πρέπει να βγει στο court λιγότερες από 16 ώρες μετά (16:30 τοπική) για ένα ακόμα πολύ δύσκολο ματς.

Στις 17:00 θα αρχίσει ο τρίτος προημιτελικός και σημαντικότερος αγώνας βάσει ονομάτων της ημέρας, μεταξύ της κορυφαίας του ταμπλό, Elina Svitolina, και της Victoria Azarenka. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του παιχνιδιού, το πρόγραμμα θα ολοκληρώσουν Σάκκαρη και Muguruza, που θα αναμετρηθούν για 2η φορά, δυο μήνες μετά τη νίκη της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας στο Άμπου Ντάμπι.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Centre Court:
13:30 Anett Kontaveit v. Petra Kvitova [4]
15:30 Jessica Pegula [Q] v. Karolina Pliskova [2]
17:00 Elina Svitolina [1] v. Victoria Azarenka [8]
19:00 Garbine Muguruza v. Maria Sakkari COSMOTE SPORT 8HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots