WTA
Νέα μεγάλη εμφάνιση και 8άδα η Σάκκαρη! (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 - 17:32

H Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, έχασε μόνο 4 games από την Madison Keys και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά του Qatar Ladies Open.

Η Μαρία Σάκκαρη τενίστρια επιβλήθηκε της Madison Keys με 6-2, 6-2 σε μια νέα εντυπωσιακή εμφάνιση, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Qatar Ladies Open στη Ντόχα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο από την 26χρονη Αμερικανίδα, Νο.19 στον κόσμο και φιναλίστ στο US Open το 2017, που χθες απέκλεισε με 2-0 σετ την Belinda Bencic, Νο.6 στο ταμπλό.

Μόλις 68 λεπτά χρειάστηκε για να πανηγυρίσει τη νίκη η Σάκκαρη, η οποία δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς της σε ολόκληρο τον αγώνα, αντιμετωπίζοντας μόνο ένα break point στο 2ο σετ, ενώ "έσπασε" 4 φορές - 2 σε κάθε σετ - το πολύ καλό σερβίς της Keys.


Αυτή ήταν η 3η νίκη της Μαρίας απέναντι σε Top 20 παίκτρια για το 2021, η 4η στους 6 τελευταίους μήνες, καθώς και η 8η νίκη της συνολικά στο πολύ καλό της ξεκίνημα γι' αυτή τη σεζόν (8-3).

Αύριο θα διεκδικήσει την 3η της πρόκριση σε 4 τουρνουά για το 2021 σε ημιτελικό, σε μια πολύ δύσκολη πρόκληση σε κάθε περίπτωση, καθώς θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Garbine Muguruza με την Aryna Sabalenka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots