WTA
Ντόχα: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 - 9:50

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Madison Keys σήμερα το απόγευμα, για μια θέση στα προημιτελικά του Qatar Ladies Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα μπει στη μάχη του 2ου γύρου του Qatar Ladies Open, γύρω στις 16:30 με 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας (θα εξαρτηθεί από την έκβαση των δυο προηγούμενων αγώνων του γηπέδου), στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος του Court A, του Khalifa International Tennis and Squash Complex.

Απέναντι στην Keys, που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία χθες την πρεμιέρα της στο τουρνουά, έχει παίξει άλλη μια φορά, στο περσινό Australian Open, κερδίζοντάς την με 6-4, 6-4. Η Keys, η οποία τώρα βρίσκεται στο Νο.19 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει φτάσει μέχρι το Νο.7 του κόσμου, ενώ ήταν φιναλίστ στο US Open το 2017 και έχει παίξει ακόμα σε δυο ημιτελικούς σε Grand Slam.

Στα δυο γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες για τον 2ο γύρο των μονών του τουρνουά, η δράση θα αρχίσει στις 13:30 το μεσημέρι. Στο κεντρικό court, την αυλαία θα ανοίξει ο αγώνας της Victoria Azarenka με τη Laura Siegemund.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν τις πρεμιέρες τους στο τουρνουά οι 4 κορυφαίες του ταμπλό, που πήραν bye για τον 2ο γύρο. Η Petra Kvitova θα αντιμετωπίσει την Anastasia Pavlyuchenkova, η Elina Svitolina την Misaki Doi, η Aryna Sabalenka την Garbine Muguruza, στον αγώνα που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας, και η Karolina Pliskova την Ons Jabeur.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Centre Court:
13:30 Laura Siegemund [Q] v. Victoria Azarenka [8]
15:00 Anastasia Pavlyuchenkova v. Petra Kvitova [4]
16:30 Elina Svitolina [1] v. Misaki Doi [LL]
18:00 Aryna Sabalenka [3] v. Garbine Muguruza
19:30 Ons Jabeur v. Karolina Pliskova [2]

Court A:
13:30 Anett Kontaveit v. Angelique Kerber
15:00 Jelena Ostapenko v. Jessica Pegula [Q]
16:30 Maria Sakkari v. Madison Keys COSMOTE SPORT 7HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots