WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Ντόχα

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 - 17:08

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα και θα παίξει στο Qatar Ladies Open της Ντόχα. Στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Australian Open, ενώ γενικά βρίσκεται σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι του ταμπλό. Δείτε αναλυτικά.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον πρώτο της αγώνα μετά από την Αυστραλία την Mayar Sherif, που έγραψε ιστορία τον προηγούμενο μήνα στη Μελβούρνη, καθώς έγινε η πρώτη Αιγύπτια που κέρδισε αγώνα σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης και μάλιστα ξεκινώντας την πορεία της από τα προκριματικά.

Γενικότερα διανύει μια πολύ καλή περίοδο η 24χρονη Sherif, που μπορεί να βρίσκεται στο Νο.114 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι όμως μια πολύ επικίνδυνη και ικανή παίκτρια.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια η Σάκκαρη έχει τον πρώτο λόγο και από εκεί και πέρα αρχίζουν τα (πιο) δύσκολα. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και μπει στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Belinda Bencic με την Madison Keys, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Aryna Sabalenka και στα ημιτελικά με την Elina Svitolina.

Στην κάτω μεριά του ταμπλό, κορυφαίες seeders είναι οι δυο Τσέχες, Karolina Pliskova και Petra Kvitova, που μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες μόνο στα ημιτελικά. Η Kvitova διασταυρώνεται στα προημιτελικά με την φιναλίστ του Australian Open, Jennifer Brady, ενώ η Pliskova με την Kiki Bertens.

Αναλυτικά η κλήρωση του Qatar Ladies Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots