WTA
Πρόκριση για τη Σάκκαρη στο μονό - ήττα στο διπλό

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 - 11:35

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη θέση της Bianca Andreescu στα μονά του Grampians Trophy και πέρασε με bye στη φάση των "16", ενώ στα διπλά γνώρισε την ήττα μαζί με την Donna Vekic, έχοντας μια καλή πρώτη "αγωνιστική" επαφή με τα γήπεδα της Μελβούρνης μετά από τις 14 ημέρες αυστηρής καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, η Bianca Andreescu απέσυρε τη συμμετοχή της από το Grampians Trophy, το τουρνουά που δημιουργήθηκε πριν λίγες ημέρες από την Tennis Australia ειδικά για τις παίκτριες που δεν είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Η Καναδή ήταν στο Νο.1 του ταμπλό και είχε bye για τον 2ο γύρο. Τη θέση της πήρε η αμέσως επόμενη παίκτρια που δεν είχε πάρει bye, η οποία ήταν η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό.

Η 25χρονη Ελληνίδα πήρε τη θέση της Andreescu και έτσι δεν θα αγωνιστεί την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη. Θα περιμένει την (αυριανή) αναμέτρηση της Sloane Stephens με τη Leylah Fernandez, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο μονό.

Το Grampians Trophy δεν έχει ταμπλό στα διπλά και η Σάκκαρη ήταν μια από τις πολλές παίκτριες που βρέθηκαν σε ταμπλό δυο διαφορετικών διοργανώσεων, κάτι που είδαμε αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά στα χρονικά.

Σήμερα έδωσε τον πρώτο της αγώνα στο Court 5 του Melbourne Park, για το διπλό του Yarra Valley Classic, όπου μαζί με την Donna Vekic ηττήθηκαν από τις Ons Jabeur και Christina McHale, με 6-1, 3-6, 10-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots