Μαρία Σάκκαρη: Αυτό θα είναι το λογότυπό της (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη: Αυτό θα είναι το λογότυπό της (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 20:04

Εμπνευσμένο από την Ελλάδα και την πλούσια ιστορία της, η Μαρία Σάκκαρη παρουσίασε το νέο της λογότυπο.

"Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ κάτι πολύ ξεχωριστό, μέσα από την καρδιά μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, η χώρα καταγωγής μου, η Ελλάδα, σημαίνει πολλά για εμένα και κυρίως ότι αντλώ πολλά κίνητρα και εσωτερική δύναμη απ' αυτόν τον τόσο όμορφο τόπο και την πλούσια κληρονομιά του. Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο έχει γίνει έμπνευση για τη γέννηση του λογοτύπου μου, που θα ήθελα να σας παρουσιάσω σήμερα. Ελπίζω ότι ενσωματώνει όχι μόνο την παράδοση του τόπου μας, αλλά και την ανθεκτικότητα του έθνους μας και λαού μας", αφηγήθηκε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στις σελίδες της στα social media, με την παρουσίαση του λογοτύπου.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari)

"Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, ξεκινήσαμε το 2021 να αναζητούμε το φως στο τέλος του τούνελ. Ενώ εύχομαι σε όλους πολλή αγάπη, σήμερα είμαι περήφανη που σας παρουσιάζω κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα. Δεδομένου πως είναι το ξεκίνημα της χρονιάς και πως πάω στην Αυστραλία για να επανενωθώ με μια φανταστική ελληνική κοινότητα, πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να αποκαλύψω το λογότυπό μου. Ελπίζω να σας αρέσει όσο και εμένα", έγραψε στη δημοσίευση η Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα σε σεζόν που έκανε ποτέ, έχοντας μια καταπληκτική εβδομάδα στο Άμπου Ντάμπι και φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open, όπου τη σταμάτησε η πρωταθλήτρια του τουρνουά, Arytna Sabalenka.

Στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη, όπου θα περάσει πρώτα από την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών κι έπειτα θα αγωνιστεί στο 500άρι της Μελβούρνης (31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου) και στο Australian Open (8-21 Φεβρουαρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots