WTA
Σάκκαρη: "Μπορώ και καλύτερα - ανυπομονώ για τη Muguruza"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 - 17:39

Η Μαρία Σάκκαρη έχει κάνει μέχρι στιγμής δυο πολύ καλούς αγώνες στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο πιστεύει πως έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης για τη συνέχεια του τουρνουά, ενώ ανυπομονεί για τον αυριανό αγώνα της με την Garbine Muguruza.

"Σήμερα βρήκα τις λύσεις που χρειαζόμουν για να φτάσω στη νίκη. Και ακόμα έχω περιθώρια για να παίξω καλύτερα", είπε η Σάκκαρη στις σημερινές της δηλώσεις, μετά τη νίκη της με 7-5, 6-2 επί της Coco Gauff.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε χάνοντας τα τρια πρώτα games της αναμέτρησης, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι όμως έχασε 4 games από την Αμερικανίδα, κυριαρχώντας στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

"Ήμουν υπομονετική, ήξερα πως ξεκίνησα άσχημα, οπότε δεν μπορούσα να συνεχίσω να παίζω έτσι, έπρεπε να αλλάξω κάτι. Μπορώ να πω ότι πήγε πολύ καλά", πρόσθεσε η Μαρία, Νο.9 στο ταμπλό του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open.

Στον επόμενο γύρο η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Garbine Muguruza, που ξεκίνησε εξίσου επιβλητικά με εκείνη τη χρονιά.

"Όλοι γνωρίζουμε πως (η Muguruza) είναι μια σπουδαία πρωταθλήτρια, έχει κερδίσει δυο Grand Slams. Είναι μια πολύ καλή παίκτρια εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχουμε παίξει ποτέ ξανά, μόνο μια φορά έχουμε προπονηθεί μαζί. Δεν την έχω δει σε αγώνα, αλλά θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, επειδή αυτό το γήπεδο της ταιριάζει πολύ καλά, είναι μια γρήγορη επιφάνεια. Αλήθεια πάντως ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots