WTA
Και η Παπαμιχαήλ στο κυρίως ταμπλό του Άμπου Ντάμπι

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tennisnews team Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 - 14:30

Μετά την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στο κυρίως ταμπλό του Άμπου Ντάμπι προκρίθηκε ως lucky loser και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα αντιμετωπίσει αργότερα σήμερα την Karolina Pliskova.

Ιστορική μέρα για το ελληνικό τένις, καθώς τρεις τενίστριες από τη χώρα μας μπήκαν στο κυρίως ταμπλό του πολύ δυνατού Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open. Αυτή είναι η 1η φορά στην ιστορία που 3 Ελληνίδες παίκτριες βρίσκονται συγχρόνως σε κυρίως ταμπλό WTΑ διοργάνωσης.

Μετά από την Γραμματικοπούλου, που μπήκε στη θέση της Elise Mertens και αγωνίστηκε σήμερα απέναντι στην Alize Cornet, στο κυρίως ταμπλό μπήκε και η Παπαμιχαήλ, ως lucky loser στη θέση της Sorana Cirstea που επίσης αποσύρθηκε.

Η Παπαμιχαήλ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες παίκτριες του πλανήτη στο κεντρικό court του Zayed Sports City International Tennis Centre, την Karolina Pliskova, περίπου στις 15:30 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV στο COSMOTE SPORT 8HD.

Η Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να συνεχίσει καθώς ηττήθηκε από την Cornet με 6-2, 6-2. Θυμίζουμε πως στο κυρίως ταμπλό αγωνίζεται και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κέρδισε χθες την Anastasia Potapova με 6-4, 6-2 και θα αντιμετωπίσει αύριο μια εκ των Coco Gauff και Ulrikke Eikeri.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots