WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Άμπου Ντάμπι

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: J&T Banka Ostrava Open
tennisnews team Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 - 19:57

Βγήκε το πρώτο ταμπλό για το 2021, με τη Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Anastasia Potapova, στον πρώτο της αγώνα για τη νέα σεζόν. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θα είναι στο Νο.9 του ταμπλό του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open, θα αντιμετωπίσει τη 19χρονη Potapova, No.101 στην παγκόσμια κατάταξη, στην πρεμιέρα της στο τουρνουά, την Τετάρτη ή την Πέμπτη (θα ανακοινωθεί αύριο).

Εφόσον προκριθεί, στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την 16χρονη Coco Gauff, που είναι ήδη στο Νο.48 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει, είτε τη Νορβηγίδα Ulrikke Eikeri.

Στη 16άδα, ο δρόμος της Σάκκαρη διασταυρώνεται με αυτόν της Garbine Muguruza, ενώ στα προημιτελικά με αυτόν της κορυφαίας του ταμπλό, Sofia Kenin.

Είναι επίσης στο ίδιο μισό με τις Aryna Sabalenka και Elena Rybakina, που σημαίνει πως μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια απ' αυτές αν φτάσει στα ημιτελικά, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται οι Elina Svitolina και Karolina Pliskova, τις οποίες μπορεί να συναντήσει μόνο στον τελικό.

Αναλυτικά η κλήρωση του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open:

Θυμίζουμε πως στα προκριματικά της διοργάνωσης του Άμπου Ντάμπι θα συμμετέχουν οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Αμφότερες θα αγωνιστούν το πρωί της Τρίτης (05/01), με τη Βαλεντίνη να αντιμετωπίζει την Luisa Stefani περίπου στις 09:30 και τη Δέσποινα τη Federica Di Sarra περίπου στις 11:00. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots