WTA
Η έκπληξη της Barty σε μαθητές λυκείου (vid)

 
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty
tennisnews team Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 15:12

Μερικές πολύ ξεχωριστές στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαθητές λυκείου στο New South Wales της Αυστραλίας, καθώς τους επισκέφτηκε η Ashleigh Barty έπαιξε τένις μαζί τους, τους μίλησε και μοίρασε αυτόγραφα.

Το 2020 ήταν μια φριχτή χρονιά για την Αυστραλία, με τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις πλημμύρες και αργότερα την έξαρση του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματός της, μια καθηγήτρια σε λύκειο του New South Wales ανέφερε στους μαθητές της το παράδειγμα της Ashleigh Barty.

Για να ευχαριστήσει την καθηγήτρια, μια μαθήτρια έγραψε μια επιστολή στην Barty, ζητώντας της ευγενικά να κάνουν μια τηλεδιάσκεψη με την τάξη. Εκείνη όχι απλά δέχτηκε, αλλά έκανε κάτι πολύ καλύτερο, πηγαίνοντας στο σχολείο και κάνοντας έκπληξη στους μαθητές, ακόμα και στην καθηγήτρια.

H Barty δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τον Φεβρουάριο του 2020, καθώς μετά την επανεκκίνηση του tour αποφάσισε να μην ταξιδέψει εκτός Αυστραλίας λόγω του Covid-19. Οι έκτακτες αλλαγές που έγιναν λόγω πανδημίας στην παγκόσμια κατάταξη, την βοήθησαν να προστατεύσει τη θέση της και να διατηρηθεί στο Νο.1.

Αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε 40 περίπου μέρες, όταν και θα ξεκινήσουν τα τουρνουά της Αυστραλίας, που θα γίνουν όλα στη Μελβούρνη αυτή τη χρονιά, με αποκορύφωμα φυσικά το Australian Open (8-21 Φεβρουαρίου), όπου το 2020 ήταν ημιφιναλίστ η 24χρονη Αυστραλή τενίστρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots