WTA
Ρήξη προσθίου χιαστού η Lisicki

 
Sabine Lisicki
Sabine Lisicki Twitter (@sabinelisicki)
tennisnews team Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 14:00

Ακόμα μια ατυχία "χτύπησε" τη Sabine Lisicki, που υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού και ο δρόμος της ανάρρωσης και της προετοιμασίας για να επιστρέψει στο tour αναμένεται μακρύς.

"Μόνο προς τα εμπρός από δω και πέρα! Έκανα μαγνητική τομογραφία και δυστυχώς είχα ρήξη προσθίου χιαστού. Ήδη έχω κάνει εγχείρηση και το διευθέτησα με τους καλύτερους γιατρούς. Θα είναι πολύ δύσκολος και μακρύς ο δρόμος της επιστροφής, αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω γύρω μου την καλύτερη ιατρική ομάδα", έγραψε η Lisicki στην ανακοίνωσή της στο Twitter.

H Lisicki είναι μια παίκτρια που έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Το 2010 και το 2012 αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα με τον αστράγαλό της - με την 1η φορά να μένει εκτός για 5 ολόκληρους μήνες, ενώ το 2014 την ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός στον ώμο.

Το 2015 σταμάτησε τη σεζόν της μετά το US Open εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο, ενώ πρόβλημα με το γόνατο αντιμετώπισε και το 2018, που έχασε το ξεκίνημα της χρονιάς και τα τουρνουά της Αυστραλίας.

Η 31χρονη Γερμανίδα, η οποία έχει φτάσει έως το Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης με σημαντικότερη πορεία τον τελικό του Wimbledon το 2013, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.690 και τελευταία φορά αγωνίστηκε στην Πράγα, πριν από 2 μήνες. Έλαβε πολλά μηνύματα μετά την ανακοίνωσή της, κάποια απ' αυτά και δημόσια, όπως αυτό της Kim Clijsters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots