WTA
Τέλος συνεργασίας για Pliskova-Vallverdu

 
Karolina Pliskova
Karolina Pliskova YouTube / WTA
tennisnews team Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 - 19:25

H Karolina Pliskova και ο Dani Vallverdu τερμάτισαν τη συνεργασία τους.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την καριέρα της Karolina Pliskova, που δεν τα βρήκε με τον Dani Vallverdu στους χρόνους και συμφώνησαν από κοινού να τερματίσουν τη συνεργασία τους με το τέλος αυτής της αγωνιστικής σεζόν.

"Όπως μπορεί ήδη να γνωρίζετε, εξαιτίας και των λιγότερων τουρνουά της WTA στο τέλος της φετινής χρονιάς, στην Οστράβα ήταν το τελευταίο μου για φέτος. Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινάω προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Δυστυχώς, εξαιτίας διαφορετικών προγραμμάτων, ο Daniel Vallverdu και εγώ συμφωνήσαμε από κοινού να μη δουλέψουμε άλλο μαζί", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Pliskova.

Ο Vallverdu έχει ένα πλούσιο βιογραφικό παρά τα 34 του χρόνια, έχοντας δουλέψει δίπλα στους Andy Murray, Tomas Berdych, Grigor Dimitrov και Stan Wawrinka. Με την Pliskova έκανε την πρώτη του συνεργασία με αθλήτρια της WTA, ξεκινώντας να δουλεύει μαζί της στην περσινή off-season. Κέρδισαν μαζί το Brisbane International στο ξεκίνημα του 2020, ενώ η Τσέχα τενίστρια έφτασε ακόμα στον τελικό του Internazionali BNL d' Italia στη Ρώμη, όπου όμως ήταν τραυματισμένη και δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα με τη Simona Halep.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots