WTA
Θετική στον Covid-19 η Halep

 
Simona Halep
Simona Halep Philippe Montigny / FFT
tennisnews team Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 15:21

Μια από τις κορυφαίες του κόσμου, η Simona Halep είναι θετική στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

"Γεια σε όλους, ήθελα να σας ενημερώσω πως έκανα τεστ και είμαι θετική στον Covid-19. Μπήκα σε καραντίνα στο σπίτι και αναρρώνω καλά, έχοντας ήπια συμπτώματα. Νιώθω καλά. Θα το περάσουμε μαζί όλο αυτό", έγραψε στα social media της η Ρουμάνα τενίστρια.

H Ρουμανία, όπως και σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι από τις χώρες στις οποίες το δεύτερο κύμα του ιού επέστρεψε πιο επιθετικό και χθες τα συνολικά νέα κρούσματα στη χώρα ήταν λίγο πάνω από τις 6,5 χιλιάδες, ενώ προχθές κοντά στις 6,5 χιλιάδες. Καθημερινά καταγράφονται νέα ρεκόρ, όπως οι 107 θανάτοι την Τρίτη, που για πρώτη φορά έφτασαν σε τριψήφιο νούμερο από την αρχή της πανδημίας.

Η Halep ανήκει στην ομάδα παικτριών που δεν ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο Αύγουστο για να αγωνιστεί στο Σινσινάτι και στο US Open, προκειμένου να προστατευτεί όσο το δυνατό καλύτερα από τον ιό.

Αγωνίστηκε ωστόσο στα τουρνουά της Ευρώπης κατακτώντας και 2 τίτλους, το Prague Open στην Πράγα και το Internazionali BNL d' Italia στη Ρώμη. Μετά από 17 διαδοχικές νίκες στο tour, ηττήθηκε από την Iga Swiatek στον 4ο γύρο του Roland Garros και έτσι ολοκληρώθηκε και η σεζόν της, καθώς θυμίζουμε πως φέτος δε θα γίνει κανένα άλλο τουρνουά στην Ασία, επομένως ούτε και το WTA Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots