WTA
Οστράβα: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Μαρία Σάκκαρη & Victoria Azarenka
Μαρία Σάκκαρη & Victoria Azarenka Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 - 3:00

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Victoria Azarenka για την ημιτελική φάση του J&T Banka Ostrava Open. Πότε και που θα δείτε τον μεγάλο αγώνα.

Για πρώτη φορά θα συναντηθούν η Μαρία Σάκκαρη με τη Victoria Azarenka, στον πρώτο ημιτελικό του J&T Banka Ostrava Open, που θα αρχίσει στις 15:00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 9HD.

Η Σάκκαρη διανύει μια εκπληκτική εβδομάδα στην Οστράβα, στο τελευταίο της τουρνουά για φέτος. Κατάφερε να κερδίσει την Kristyna Pliskova αλλά και το Νο.5 του κόσμου, Elina Svitolina, χωρίς να απωλέσει σετ, ενώ χθες κέρδισε και την Ons Jabeur στα προημιτελικά, ανατρέποντας το 3-6, 1-3.

Προκρίθηκε για 2η φορά φέτος σε ημιτελικό και για 9η συνολικά στο tour. Θα διεκδικήσει την 3η πρόκρισή της σε τελικό, απέναντι στην εξαιρετική φέτος Azarenka, που τους τελευταίους μήνες παίζει και πάλι το καλύτερό της τένις. Τον περασμένο Αύγουστο κατέκτησε το Western & Southern Open και τον Σεπτέμβριο ήταν φιναλίστ στο US Open.

Στον δεύτερο ημιτελικό, που θα αρχίσει μετά τις 16:30, μια άλλη Λευκορωσίδα, η Aryna Sabalenka, θα αντιμετωπίσει την Jennifer Brady. Και αυτές θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Centre Court:
15:00 Maria Sakkari v. Victoria Azarenka COSMOTE SPORT 9HD
16:30 Aryna Sabalenka v. Jennifer Brady

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots