WTA
Σάκκαρη: "Πολλοί μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω indoors"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 12:57

Στη συνέντευξη που έδωσε μετά από τη χθεσινή σπουδαία επικράτησή της επί της Elina Svitolina, η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε την ικανοποίησή της με την απόδοσή της στο ματς και θυμήθηκε πως δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν τις δυνατότητές της στα indoors.

"Προφανώς μια νίκη απέναντι σε μια παίκτρια σαν την Elina είναι πολύ σημαντική, αλλά είμαι χαρούμενη κυρίως με τον τρόπο που έπαιξα. Αυτό μου δίνει τη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, μια ακόμα νίκη με Top 5 παίκτρια είναι πολύ σημαντική για μένα", είπε η Σάκκαρη μετά τη μεγάλη επιτυχία της στην Οστράβα.

"Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω indoors. Ήταν μεγάλο λάθος που τους άκουσα. Τώρα τους έχω βγάλει λάθος. Έχω παίξει σε ημιτελικά indoors διοργάνωσης, έχω κερδίσει πολύ καλές παίκτριες στο τουρουά της Αγίας Πετρούπολης, αλλά και εδώ. Έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου και μπορώ να γίνω επικίνδυνη και σε indoors τουρνουά. Το σερβίς μου είναι μεγάλο και γίνομαι λίγο πιο επιθετική. Είμαι πολύ χαρούμενη που διέψευσα αυτούς τους ανθρώπους."

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησής της με τη Svitolina, η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική και έδειξε ότι όχι απλά δε θα είναι εύκολο να χάσει, αλλά κι ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να προκριθεί στην 8άδα.

"Νομίζω πως ξεκίνησα πολύ καλά, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και εκτέλεσα καλά το πλάνο. Αυτό μου είπε και ο Tom (Hill), ότι δεν είχε κάτι να μου πει γι' αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές που μπορούσα να τα πάω καλύτερα, αλλά γενικά πιστεύω πως το σερβίς μου, οι επιστροφές μου, τα χτυπήματά μου από τη baseline, ακόμα και τα ανεβάσματά μου στο φιλέ κάποιες φορές, ήταν αρκετά επιτυχημένα."

Στα προημιτελικά του J&T Banka Ostrava Open, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ons Jabeur και Jelena Ostapenko.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots