WTA
Οστράβα: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - 11:40

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει σήμερα την κορυφαία του ταμπλό του Ostrava Open, Elina Svitolina, για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης της Οστράβας.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί ξανά στις 19:00 ώρα Ελλάδας, όπως είχε κάνει και στην προχθεσινή της πρεμιέρα στο τουρνουά ενάντια στην Kristyna Pliskova, όπου έπαιξε πολύ καλά και πήρε τη νίκη στα δυο σετ.

Η Svitolina δεν έχει δώσει άλλον αγώνα στο τουρνουά και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της, καθώς πήρε bye για τον 2ο γύρο ως Νο.1 του ταμπλό.

Θα είναι η 3η συνάντηση των δυο παικτριών στο tour, μετά από τις δυο περσινές τους αναμετρήσεις (2019). Πρώτα είχαν παίξει στον 3ο γύρο του Wimbledon, με τη Svitolina να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-7 (1), 6-2, ενώ μερικές εβδομάδες μετά είχαν αναμετρηθεί και στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ, σε σκληρή επιφάνεια, με τη Σάκκαρη να παίρνει εκεί τη νίκη με 1-6, 7-6 (3), 6-3. Χαρακτηριστικό είναι πως και οι δυο αγώνες ήταν αμφίρροποι και κλειστοί.

Σήμερα θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια στην Οστράβα, ξεκινώντας από τη μια το μεσημέρι, όταν θα αναμετρηθούν για μια θέση στα προημιτελικά Amanda Anisimova και Elise Mertens. Θα ακολουθήσει το ματς της Victoria Azarenka με την Barbora Krejcikova, ενώ αργότερα η Jelena Ostapenko θα παίξει με την Petra Martic. Η μέρα θα κλείσει με την αναμέτρηση της Anett Kontaveit με τη Sara Sorribes Tormo.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Centre Court:
13:00 Amanda Anisimova v. Elise Mertens
15:00 Victoria Azarenka v. Barbora Krejcikova
17:00 Jelena Ostapenko v. Petra Martic
19:00 Elina Svitolina v. Maria Sakkari
21:00 Anett Kontaveit v. Sara Sorribes Tormo

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots