WTA
Η Azarenka παρηγόρησε την Kasatkina (vids)

 
Victoria Azarenka & Daria Kasatkina
Victoria Azarenka & Daria Kasatkina
tennisnews team Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:40

Ένας τραυματισμός που φάνηκε σοβαρός έφερε δάκρυα στα μάτια της Daria Kasatkina και η Victoria Azarenka κατάφερε να την παρηγορήσει, σε μια όμορφη στιγμή που μοιράστηκαν οι δυο αθλήτριες.

Η Kasatkina έχει αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες τις τελευταίες δυο σεζόν στο tour, παρουσιάζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της και δοκιμάζοντας πράγματα και συνεργασίες που δεν της έχουν βγει, με αποτέλεσμα να πέσει από το Νο.10 στο Νο.70 μέσα στη σεζόν του 2019 και να μην έχει καταφέρει έκτοτε να επιστρέψει στο Top 50.

Ένα νέο πισωγύρισμα φαίνεται πως ήρθε για την Kasatkina στη Ρώμη, όπου η Ρωσίδα έπαιζε πολύ καλά μέχρι τώρα, αλλά στο tie-break της αναμέτρησής της με την πρόσφατα φιναλίστ του US Open, Victoria Azarenka, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο.

Η 23χρονη Dasha χτύπησε τον αστράγαλό της εντός του τερέν στο ξεκίνημα του tie-break και δεν μπορούσε ούτε να πάει μέχρι την καρέκλα της χωρίς βοήθεια. Τη βοήθεια αυτή της την προσέφεραν ο διαιτητής και η Azarenka, η οποία της πήγε και πάγο, ενώ στη συνέχεια έμεινε δίπλα της και την παρηγόρησε, σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

Μ' αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο, η Azarenka έφτασε στη 13η νίκη της από τότε που επανεκκίνησε το tour, σε 14 αγώνες. Θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia την Garbine Muguruza, που κέρδισε την Johanna Konta με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots