WTA
Σάκκαρη: "Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" (vid)
Σάκκαρη: "Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 7:58

Αναγνωρίζοντας πως δεν έκανε και το καλύτερό της παιχνίδι, η Μαρία Σάκκαρη ήταν πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και με τη συμπεριφορά της στο court, λέγοντας πως το να κερδίσει τη Serena Williams ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

"Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν έπαιξα τόσο καλά, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. H Serena είναι πρότυπο για μένα και για πολλά άλλα κορίτσια. Αυτά που έχει πετύχει στο άθλημά μας είναι μοναδικά και νομίζω πως για πολλά χρόνια ακόμα δεν θα τα κάνει κανείς άλλος. Τη θαυμάζω πολύ", είπε η Σάκκαρη, αμέσως μετά την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε επί της Serena Williams στη Νέα Υόρκη.

"Το να κερδίζεις το είδωλό σου είναι κάτι σημαντικό, μου δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση, επειδή όπως έχω πει πολλές φορές, θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τένις και θυμάμαι να βλέπω τη Serena. Είναι μια εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Οπότε το να την κερδίζω με γεμίζει αυτοπεποίθηση, μου δείχνει για μια ακόμα φορά που ανήκω. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που διαχειρίστηκα όλη την κατάσταση σήμερα."

Η Σάκκαρη δεν δίστασε να πει ακόμα ότι θεωρεί τη Serena κορυφαία όλων των εποχών: "Προφανώς είναι η καλύτερη όλων των εποχών. Δεν είμαι η μόνη που το πιστεύει αυτό. Το να την έχουμε ακόμα στο tour είναι απίθανο. Είμαστε πολύ τυχεροί που την έχουμε."

Η νίκη αυτή ήρθε με μια πολύ μεγάλη ανατροπή για τη Μαρία, που έχανε με 5-7, 3-5 και βρέθηκε έως και 2 πόντους μακριά από τον αποκλεισμό στο 2ο σετ.

"Η στιγμή που άλλαξε το ματς ήταν σίγουρα όταν κέρδισα το 2ο σετ, αλλά μετά με βοήθησε ο τρόπος που σέρβιρα στο 1ο game του 3ου σετ. Ήταν η στιγμή που άλλαξε το παιχνίδι για μένα, γιατί μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση για το σετ."

Ο αγώνας τελείωσε περίπου μετά τις 11 το βράδυ στη Νέα Υόρκη, με τη Μαρία να πρέπει να βγει ξανά στο court στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική), για τον αγώνα της με την Johanna Konta.

"Όσο περισσότερους αγώνες δίνω, τόσο το καλύτερο για μένα. Αυτό είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν έχω δει την Jo (Konta) αυτή την εβδομάδα, αλλά υποθέτω πως παίζει πάρα πολύ καλά, κρίνοντας από τα αποτελέσματά της. Θα είναι δύσκολο ματς. Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ όμως πως παίζει. Χρειάζομαι ένα καλό δείπνο, έναν καλό ύπνο και μετά θα σκεφτώ πως θα παίξω απέναντί της αύριο, μετά από το πρωινό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots