WTA
Σάκκαρη: "Πάντα έχω υψηλές προσδοκίες" (vid)

 
Σάκκαρη: "Πάντα έχω υψηλές προσδοκίες" (vid)
Σάκκαρη: "Πάντα έχω υψηλές προσδοκίες" (vid)
tennisnews team Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 - 3:26

Υψηλές προσδοκίες, αλλά πάντα με σύνεση, το πολύ αποτελεσματικό σερβίς της στον αγώνα της με την Gauff και η ζωή στο "bubble". Δείτε τις δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη.

"Το σερβίς μου δούλεψε καλά σήμερα, μου έδωσε πολλούς εύκολους πόντους. Το δυσκολότερο μέρος ήταν να ακολουθήσω την τακτική μου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως πάντα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί μετά από πολύ καιρό κατάφερα να παίξω σ' αυτό το επίπεδο", είπε η Σάκκαρη, μετά την εντυπωσιακή νίκη της με 6-1, 6-3 επί της Coco Gauff για τον 1ο γύρο του Western & Southern Open.

Ήταν και ο πρώτος αγώνας της Σάκκαρη σε μεγάλο στάδιο που δεν είχε κανέναν θεατή, με την Ελληνίδα να λέει ότι τελικά δεν ήταν τόσο άσχημα όσο περίμενε: "Βασικά περίμενα να είναι χειρότερα, αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημα. Ίσως σε έναν μεγαλύτερο αγώνα, έναν ημιτελικό ή τελικό, να είναι περίεργο, αλλά σήμερα ήμουν πολύ ανεβασμένη από μόνη μου!"

Για τη μετάβαση από το χώμα στα σκληρά, είπε: "Ήταν ίσως η ευκολότερη μετάβαση που είχα ποτέ μου, γιατί τις πρώτες μέρες στην Αθήνα προπονήθηκα και σε σκληρές επιφάνειες. Ήταν επειδή έβρεχε, ένας τυχαίος λόγος, και προπονηθήκαμε σε γρήγορες σκληρές επιφάνειες σε indoor γήπεδο. Ο Tom (Hill), εγώ και ο παρτενέρ χτυπημάτων μου εκπλαγήκαμε με το πως έπαιζα. Επειδή είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και γρήγορη με τα πόδια μου, υποθέτω δεν ήταν τόσο δύσκολο να προσαρμοστώ."

Για τις προσδοκίες της γι' αυτές τις 3 εβδομάδες: "Πάντα έχω υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου. Ειδικά όταν δουλεύω τόσο σκληρά όπως όλο αυτόν τον καιρό. Έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτούς τους μήνες, πήρα άδεια μόνο για 2 εβδομάδες. Είναι κάτι που αγαπώ, λατρεύω την προπόνηση. Επομένως έχω υψηλές προσδοκίες, αλλά πάντα με κοινή λογική. Δεν σκέφτομαι ότι πάω για να κερδίσω και τα δυο τουρνουά. Προφανώς ο στόχος είναι να κερδίσω όλα τα παιχνίδια μου, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι."

Για τη διαβίωση στο "bubble" της USTA: "Είναι περίεργο, αλλά βασικά το λάτρεψα! Είναι σαν σχολική εκδρομή, γιατί είμαστε όλοι μαζί. Υπάρχει μια περιοχή στο πάρκινγκ με μεγάλη οθόνη και τραπέζια που τρώμε όλοι μαζί εκεί, παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από 2 στο κάθε τραπέζι. Αλλά είναι πολύ ωραία. Δεν κάνουμε πολλά συνήθως στα τουρνουά... Εδώ έχουν ένα ωραίο δωμάτιο για διασκέδαση, δωμάτιο ανάρρωσης, γυμναστήριο. Είναι τόσο καλά οργανωμένο που πραγματικά ελπίζω όλα τα τουρνουά από δω και στο εξής να είναι έτσι!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots