WTA
Σάκκαρη: "Πολύ χαρούμενη που επέστρεψα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Πολύ χαρούμενη που επέστρεψα" (vid)
Σάκκαρη: "Πολύ χαρούμενη που επέστρεψα" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 - 16:11

H Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον χρόνο που έμεινε μακριά από την αγωνιστική δράση και για το πόσο της έλειψε να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο στην καθημερινότητά της.

"Ήμουν πίσω στην Ελλάδα με την οικογένειά μου, πέρασα πολύ καλά, αλλά μετά από λίγο απλά ήθελα να επιστρέψω στη δράση και στα ταξίδια. Πέρασα υπέροχα μαζί με τα αδέρφια μου, την οικογένειά μου και φίλους φυσικά, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι πίσω!" τόνισε η Σάκκαρη, στις δηλώσεις που έκανε για το φακό της WTA από τη Νέα Υόρκη.

"Στην αρχή απολαμβάνεις τον χρόνο που έχεις για να ξεκουραστείς, εμένα προσωπικά μου άρεσε αυτό, αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι στ' αλήθεια αγαπάς αυτό που κάνεις και θέλεις να επιστρέψεις σ' αυτό."

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, αναφέρθηκε στην προπόνηση που έκανε μέχρι να μπει και πάλι στο γήπεδο: "Το γυμναστήριο ήταν κοντά και γι' αυτό το λόγο έτρεχα πολύ, περισσότερο απ' ότι συνήθως. Αλλά νομίζω πως το τρέξιμο είναι κάτι που κάνει τη διαφορά. Νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ γρήγορη."

Απόψε, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η Μαρία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στη Νέα Υόρκη, αντιμετωπίζοντας στο μεγάλο στάδιο του Grandstand την Coco Gauff, χωρίς κανέναν θεατή στις κερκίδες.

"Δεν έχω παίξει ακόμα χωρίς θεατές, είναι περίεργο συναίσθημα. Θα μπορώ να πω πως ένιωσα όταν το κάνω. Φυσικά και είναι περίεργο μετά από τόσο καιρό να αγωνίζεσαι και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, σίγουρα έχω υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου, αλλά θέλω να είμαι και ρεαλίστρια, δεν γίνεται στις αρχές τουλάχιστον να παίζω όπως έπαιζα όταν σταματήσαμε."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sakkattack7 talks about her time at home and training in Greece #CInCyTENNIS

A post shared by WTA (@wta) on

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots