WTA
Στη Νέα Υόρκη η Σάκκαρη

 
Στη Νέα Υόρκη η Σάκκαρη
Στη Νέα Υόρκη η Σάκκαρη
tennisnews team Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 - 12:06

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε από χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη, όπου θα ξεκινήσει να προπονείται τις επόμενες ημέρες, για το Western & Southern Open και φυσικά το US Open.

Η Σάκκαρη ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και ενημέρωσε μέσα από ένα story στο Instagram πως έφτασε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και όλους όσοι της ευχήθηκαν.

Μέχρι να πάρει αρνητικό αποτέλεσμα από το PCR τεστ, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παραμείνει στο ξενοδοχείο και δεν θα μπορεί να προπονείται. Σύντομα όμως αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της στα γήπεδα του Billie Jean King National Tennis Center, όπου θα γίνει τόσο το Western & Southern Open (20-29 Αυγούστου), όσο και το US Open (31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου).

Μαζί της, όπως και στο Παλέρμο, είναι βεβαίως ο προπονητής της, Tom Hill. Θυμίζουμε πως τα μέτρα για το "bubble" του US Open είναι πολύ αυστηρά, καθώς οι παίκτες δεν θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Θα πρέπει να παραμένουν μεταξύ των εγκαταστάσεων, του ξενοδοχείου και του εστιατορίου του τουρνουά, ενώ δικαιούνται να έχουν μαζί τους έως 3 συνοδούς, με μόνο τον έναν να μπορεί να είναι κάθε στιγμή μαζί με τον παίκτη, αφού οι άλλοι δυο μπορούν να ακολουθήσουν μόνο σε περίπτωση που το επιτρέπουν οι συνθήκες, δηλαδή δεν υπάρχει αρκετός κόσμος τη δεδομένη χρονική στιγμή στον συγκεκριμένο χώρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots