WTA
Σάκκαρη: "Και στον αθλητισμό βιώνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Και στον αθλητισμό βιώνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα"  (vid)
Σάκκαρη: "Και στον αθλητισμό βιώνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα" (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 - 20:44

Η Μαρία Σάκκαρη είναι το cover girl του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού ELLE, κάνοντας μια fashion φωτογράφηση και δίνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη (@sakkattack7 ) είναι το cover girl του ELLE Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί από 7/08 στα περίπτερα όλης της χώρας. Λίγο πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα τερέν, η Ελληνίδα τενίστρια που συγκαταλέγεται πλέον στις 20 καλύτερες του κόσμου, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το εξώφυλλο του νέου ELLE Σεπτεμβρίου. Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε με φόντο τα μαγευτικά χρώματα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο πολυτελές @astirpalace υπό τις οδηγίες του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού (@skoulos ). Η Μαρία Σάκκαρη, αφού πόζαρε με άνεση κάτω από τον καυτό ήλιο, έκανε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη διευθύντρια σύνταξης του ELLE Μαρία Πατούχα (@maria_patoucha ) για το εντυπωσιακό ταξίδι της στον χώρο του τένις, τα όνειρά της αλλά και για όλα αυτά τα μικρά πράγματα που, τελικά, είναι και τα πιο σημαντικά στη ζωή. Όλα αυτά στο νέο ELLE που δεν πρέπει να χασεις. Styling: @vita_pi @georgia_klissoura #ellegreece #newissue #september #mariasakkari #ellemagazine

A post shared by ELLE GREECE (@elle_greece) on

"Πιστεύω ότι οι γυναίκες αθλήτριες προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τις άλλες γυναίκες, γιατί και στον αθλητισμό βιώνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα", είπε η Μαρία Σάκκαρη, συσχετίζοντας τον χώρο του αθλητισμό με την ευρύτερη κοινωνία.

"Οι άνθρωποι όταν πετυχαίνουμε κάτι μεγάλο, ξεχνάμε τα μικρά. Αυτά όμως είναι και τα πιο σημαντικά", αναφέρει η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη, σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης.

Το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού ELLE θα κυκλοφορήσει αύριο (07/08) και εκτός από ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρίας, θα περιλαμβάνει και τη φωτογράφισή της υπό το φόντο του γαλάζιου της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο πολυτελές Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, την οποία επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Φωτογραφία: Elle Greece

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots