WTA
Μεγάλη νίκη για την Errani μετά από 3 ώρες μάχης! (vid)

 
Μεγάλη νίκη για την Errani μετά από 3 ώρες μάχης! (vid)
Μεγάλη νίκη για την Errani μετά από 3 ώρες μάχης! (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 - 21:58

To τένις επέστρεψε και η Sara Errani πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση, για να κερδίσει την Sorana Cirstea έπειτα από μάχη τριών ωρών!

Μετά από 5 μήνες, το διεθνές τένις επέστρεψε σήμερα, με τους πρώτους αγώνες για το κυρίως ταμπλό του Palermo Ladies Open στο Παλέρμο της Ιταλίας.

Η τοπική ηρωίδα, στα 33 της πια, Sara Errani, ήταν η πρωταγωνίστρια της καλύτερης αναμέτρησης μέχρι στιγμής, καθώς επικράτησε της Sorana Cirstea με 7-5, 1-6, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 57 λεπτά αγώνα!

Η Errani, η οποία βρίσκεται στο Νο.169 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει πάρει wild card από το τουρνουά, πήρε το πολύ κλειστό 1ο σετ, αλλά η Cirstea πήρε τα 8 από τα 9 επόμενα games και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 3ο σετ.

Η έμπειρη Ιταλίδα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και κέρδισε τα 4 επόμενα games, για να βρεθεί μπροστά με 4-2. Η Ρουμάνα ισοφάρισε σε 4-4 και είχε 3 break point στο 9ο game, η Errani όμως άντεξε την πίεση και υπερασπίστηκε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-4. Στο επόμενο game η Ιταλίδα επέστρεψε από το 40-0 και έκανε το νικηφόρο break, αξιοποιώντας το πρώτο της match point στο παιχνίδι.

Η Errani έφτασε τις 178 νίκες tour-level στο χώμα, έχοντας τις περισσότερες από κάθε άλλη ενεργή παίκτρια. Ακολουθεί η Serena Williams αυτό το ρεκόρ, με 173 νίκες. Η Ιταλίδα θα περιμένει την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Kristyna Pliskova για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο.

Σε άλλες αναμετρήσεις που έγιναν σήμερα, η Donna Vekic χρειάστηκε μόλις 75 λεπτά για να κερδίσει την Arantxa Rus με 6-1, 6-2. Η Laura Siegemund επικράτησε της Irina-Camelia Begu με 6-3, 6-4, ενώ η Elisabetta Cocciaretto, που πήρε wild card σαν την Errani, κέρδισε την Polona Hercog με 7-6 (1), 6-3.

Φωτογραφία: WTA / Jimmie48

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots