WTA
Ξανά στο πλευρό της Kerber ο Beltz

 
Ξανά στο πλευρό της Kerber ο Beltz
Ξανά στο πλευρό της Kerber ο Beltz
tennisnews team Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 20:40

Μερικές μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Donna Vekic, o Γερμανός προπονητής Torben Beltz βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της Angelique Kerber!

Ο Beltz σταμάτησε τη συνεργασία του με την Vekic για αδιευκρίνιστους λόγους πριν από μερικές ημέρες, καθώς εκείνος είπε ότι υπήρξαν διαφωνίες στον σχεδιασμό της Κροάτισσας παίκτριας, με την ίδια να εκφράζει δημόσια την απορία της.

Απ' ότι φαίνεται πάντως ο 43χρονος Γερμανός τεχνικός, που έγινε γνωστός για τη συνεργασία του με την Kerber, τα βρήκε ξανά με την κορυφαία Γερμανίδα τενίστρια, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.21 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Kerber, που με τη σειρά της σταμάτησε πρόσφατα να συνεργάζεται με τον Dieter Kindlmann, προπονήθηκε ξανά με τον Beltz και η νέα περίοδος μιας νέας συνεργασίας τους μόλις εκκίνησε.

Beltz και Kerber δούλεψαν μαζί τις περιόδους 2003-2004, 2011-2013, 2015-2017, με πιο επιτυχημένη χρονιά βεβαίως το 2016, όταν η Γερμανίδα κατέκτησε το Australian Open, το US Open, το WTA Finals, το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ανέβηκε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots