WTA
Ο προπονητής της Vekic ανακοινώνει τέλος συνεργασίας - η ίδια απορεί!

 
Ο προπονητής της Vekic ανακοινώνει τέλος συνεργασίας - η ίδια απορεί!
Ο προπονητής της Vekic ανακοινώνει τέλος συνεργασίας - η ίδια απορεί!
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 - 5:28

Ο Torben Beltz ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται πια στο πλευρό της Donna Vekic, με την Κροάτισσα τενίστρια να απορεί δημόσια με τον λόγο τον οποίο επικαλέστηκε ο Γερμανός τεχνικός!

"Δυστυχώς, η ομάδα της Donna και εγώ, είχαμε διαφορετικές προσεγγίσεις στον προγραμματισμό των προπονήσεων και της επιλογής των τουρνουά που θα παίξουμε, για την επάνοδο του tour, κάτι που προκάλεσε και το τέλος της συνεργασίας μας. Ευχαριστώ την Donna για τα τελευταία 2,5 χρόνια, ήταν μια εκπληκτική διαδρομή και απόλαυσα τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Σου εύχομαι καλή τύχη για το μέλλον. Είμαι έτοιμος για μια νέα εμπειρία", έγραψε στις σελίδες του στα social media ο 43χρονος Beltz, ο οποίος συνεργαζόταν αρκετά χρόνια με την Angelique Kerber, πριν αλλάξει "στρατόπεδο". 

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση, ήταν η αντίδραση της Vekic, που δεν ακολούθησε όπως συνηθίζεται την ανακοίνωση του Γερμανού προπονητή.

"Λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούω για διαφορετικές προσεγγίσεις στον προγραμματισμό της προπόνησης και των τουρνουά...;" έγραψε χαρακτηριστικά η 24χρονη Κροάτισσα, που έδειξε να απορεί με την ανακοίνωση του πρώην προπονητή της.

Φωτογραφία: Jimmie48 Photography

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots