WTA
Νικηφόρα επιστροφή για την Kvitova (vid)

 
Νικηφόρα επιστροφή για την Kvitova (vid)
Νικηφόρα επιστροφή για την Kvitova (vid)
tennisnews team Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 - 23:06

H Petra Kvitova επέστρεψε στη δράση και κέρδισε με 2-0 σετ την Barbora Krejcikova, για το πρωτάθλημα που διοργανώνει η ομοσπονδία της Τσεχίας στην Πράγα. Νίκες και για τις Barbora Strycova, Katerina Siniakova και Karolina Pliskova.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα ανάμεσα στις κορυφαίες τενίστριες από την Τσεχία που φιλοξενείται στην Πράγα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα να έχουν τηρηθεί. Οι αγώνες έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι επόπτες, τα ball kids, οι προπονητές και οι δημοσιογράφοι φορούσαν μάσκες, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Στον πρώτο της αγώνα από τον Φεβρουάριο και το Qatar Open, η Kvitova κέρδισε την Barbora Krejcikova, Νο.115 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 7-6 (3), 6-2.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στο δυνατό κλείσιμο της Kvitova, που κέρδισε 4 συνεχόμενους πόντους στο tie-break για να το κατακτήσει με 7-3. Στο 2ο σετ η κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων ανέβασε την απόδοσή της και κέρδισε τα 6 από τα 7 τελευταία games, για να ολοκληρώσει το παιχνίδι σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Αύριο, η Kvitova θα αντιμετωπίσει τη Siniakova για την ημιτελική φάση του τουρνουά. Η Siniakova επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της σημερινής ημέρας της Lucie Hradecka με 6-3, 6-4.

Στον άλλον ημιτελικό, η Barbora Strycova θα αναμετρηθεί με την Karolina Muchova. H Strycova κέρδισε τη 15χρονη Linda Fruhvirtova με 6-1, 7-5, ενώ η Muchova επικράτησε της Kristyna Pliskova με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots