WTA
H Sharapova θρηνεί για "το δεύτερο σπίτι της"

 
H Sharapova θρηνεί για "το δεύτερο σπίτι της"
H Sharapova θρηνεί για "το δεύτερο σπίτι της"
tennisnews team Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 - 18:59

Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχουν καταλήξει από τον κορωνοϊό στην Ιταλία, τη χώρα που έχει γνωρίσει τη μεγαλύτερη τραγωδία από την πανδημία μέχρι στιγμής σε όλο τον πλανήτη. Η Maria Sharapova εξέφρασε τη λύπη της για όλα όσα συμβαίνουν, εξηγώντας πως πάντα θεωρούσε την Ιταλία το δεύτερο σπίτι της. 

"Γνώρισα την Ιταλία πρώτη φορά όταν ήμουν μικρό κορίτσι και αμέσως ερωτεύτηκα μαζί της. Ειλικρινά, είναι πολύ δύσκολο να μην την ερωτευτείς. Πέρσι, πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας μου στην Ιταλία και την θεωρώ δεύτερο σπίτι μου. Έχω φάει περισσότερα γενοβέζικα ζυμαρικά απ' όσο επιτρέπεται", είπε η Sharapova.

Η 32χρονη Ρωσίδα, η οποία ανακοίνωσε πριν από ένα μήνα το τέλος της επαγγελματικής της καριέρας, μίλησε επίσης για ευγένεια που έλαβε από τον λαό της Ιταλίας σε διάφορες καθημερινές της στιγμές στη χώρα, κάνοντας τον παραλληλισμό με τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει όλος ο πλανήτης.

"Καθώς περιπλανιόμαστε στο άγνωστο μαζί, ας το κάνουμε με ευγένεια, αγάπη και αισιοδοξία - όλα αυτά τα όμορφα στοιχεία που ο κόσμος στην Ιταλία έχει μοιραστεί μαζί μου."

 
 
 
View this post on Instagram

Florence for 12 hours. And it was magic

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Φωτογραφία: Instagram (@mariasharapova)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots