WTA
Sharapova: "Αυτό θα μου λείψει περισσότερο" (vid)

 
Sharapova: "Αυτό θα μου λείψει περισσότερο" (vid)
Sharapova: "Αυτό θα μου λείψει περισσότερο" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 - 15:45

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Maria Sharapova ήταν παρούσα στο World TeamTennis' Celebrity All-Star Weekend και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος της καριέρας της, αποκαλύπτοντας τι θα της λείψει περισσότερο από το tour.

"Ο ανταγωνισμός - δεν υπάρχει τίποτα σαν κι αυτό", είπε η Sharapova σε άλλη μια πρώην επαγγελματία παίκτρια, την Daniela Hantuchova, στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος της καριέρας της.

"Ανεξάρτητα με το τι θα επιλέξω να κάνω στο μέλλον, αυτή η στιγμή της νίκης και του match point, αλλά και της ήττας και μετά να πρέπει να βρω τι πρέπει να αλλάξω για το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα από τα πιο ωραία κομμάτια του παιχνιδιού."

Η 32χρονη Ρωσίδα ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες το τέλος της καριέρας της, εξαιτίας των χρόνιων τραυματισμών που την ταλαιπωρούσαν. Κατέκτησε 5 Grand Slam τίτλους, κατόρθωσε να κάνει το career Grand Slam, να βρεθεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και σύμφωνα με το Forbes υπήρχε και η πιο καλοπληρωμένη αθλήτρια παγκοσμίως, για 11 χρόνια!

"Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα για το σώμα μου. Προπονούμαι τα τελευταία 28 χρόνια της ζωής μου. Είχα τόσες πολλές σκέψεις την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση. Ποτέ δεν είναι εύκολο να απομακρύνεσαι από κάτι που σου αρέσει, αλλά μου έφερε απίθανες στιγμές κατά τη διάρκεια της ζωής μου. Και σκληρές στιγμές επίσης. Πιστεύω το δυσκολότερο πράγμα είναι ότι αγαπώ ακόμα το παιχνίδι πάρα πολύ. Αλλά όπως και κάθε αθλητής, πρέπει να βάλεις τέλος κάποια στιγμή και για μένα αυτή η στιγμή είχε έρθει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots