WTA
Επέστρεψε στο Top 10 η Keys

 
Επέστρεψε στο Top 10 η Keys
Επέστρεψε στο Top 10 η Keys
tennisnews team Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 7:43

Μετά την κατάκτηση του Western & Southern Open, η Madison Keys επέστρεψε στην κορυφαία 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Η θριαμβεύτρια του Σινσινάτι κέρδισε 710 "καθαρούς" βαθμούς και άφησε πίσω της 8 θέσεις, σκαρφαλώνοντας στο Νο. 10 του κόσμου. Θυμίζουμε πως το career high της 24χρονης Αμερικανίδας είναι η 7η θέση, όπου είχε φτάσει τον Οκτώβριο του 2016.

Στην κορυφή παρέμεινε η Naomi Osaka, η οποία έχει μόλις 105 περισσότερους βαθμούς από την Ashleigh Barty. Στην 3η θέση παρέμεινε η Karolina Pliskova και στην 4η η Simona Halep.

Στην κορυφαία 5άδα επέστρεψε η Elina Svitolina, που κέρδισε 2 θέσεις και βρίσκεται στο Νο. 5. Η Petra Kvitova παρέμεινε στο Νο. 6, ενώ 2 θέσεις έχασε η Kiki Bertens, στο Νο. 7. Σταθερές σε Νο. 8 και Νο. 9 έμειναν οι Serena Williams και Aryna Sabalenka αντίστοιχα.

Την πρώτη της είσοδο στο Top 20 πραγματοποίησε η ημιφιναλίστ του Σινσινάτι, Sofia Kenin, που στα 20 της χρόνια ανέβηκε στο Νο. 20, κερδίζοντας 2 θέσεις.

Η Μαρία Σάκκαρη, που επίσης είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στο Σινσινάτι, κέρδισε 2 θέσεις και επέστρεψε στο Νο. 31 του κόσμου.

Τέλος, η φιναλίστ του Western & Southern Open, Svetlana Kuznetsova, "αναρριχήθηκε" στο Νο. 62 της παγκόσμιας κατάταξης, αφήνοντας πίσω της 91 θέσεις.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots