WTA
H Kuznetsova χάνει Citi Open εξαιτίας... Visa!

 
H Kuznetsova χάνει Citi Open εξαιτίας... Visa!
H Kuznetsova χάνει Citi Open εξαιτίας... Visa!
tennisnews team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 16:09

Για έναν απίστευτο λόγο αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Citi Open της Ουάσινγκτον η Svetlana Kuznetsova, όπως ανακοίνωσε στα social media.

"Δυστυχώς, έπρεπε να αποσύρω τη συμμετοχή μου από την Ουάσινγκτον, εξαιτίας προβλημάτων με την αμερικανική visa. Θέλω να απολογηθώ από τους fans που με περίμεναν εκεί. Ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα στη ζωή μου, ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω επιτέλους να πάρω visa και να παίξω σε μερικά τουρνουά στο US swing", ανέφερε η Kuznetsova στη σελίδα της στο Twitter.

Η 34χρονη Ρωσίδα τενίστρια, η οποία έχει περάσει από το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε κατακτήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες έναν από τους σημαντικότερους τίτλους της, το US Open το μακρινό 2004, χάνει για πρώτη φορά στη μακροχρόνια καριέρα της ένα ραντεβού με τουρνουά εξαιτίας τέτοιου λόγου.

Το επόμενο τουρνουά στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή, είναι το Rogers Cup στο Τορόντο του Καναδά, που θα αρχίσει στις 5 Αυγούστου.

Η Kuznetsova εχει κατακτήσει 2 φορές το τουρνουά της Ουάσινγκτον, το 2014 και το 2018, ενώ είναι και η υπερασπίστρια του τίτλου. Στον περσινό τελικό είχε κερδίσει την Donna Vekic με 4-6, 7-6 (7), 6-2, αφού πρώτα έσβησε 4 championship point.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots