WTA
Ήττα για τη Σάκκαρη στην Κωνσταντινούπολη

 
Ήττα για τη Σάκκαρη στην Κωνσταντινούπολη
Ήττα για τη Σάκκαρη στην Κωνσταντινούπολη
tennisnews team Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 19:04

Η επιστροφή της Μαρίας Σάκκαρη στην Ευρώπη δε συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα, καθώς η Veronika Kudermetova έδειξε στην Ελληνίδα τενίστρια την πόρτα της εξόδου στο Istanbul Cup.

Η Kudermetova ήρθε με φόρα από τα προκριματικά, όπου πέτυχε άλλες 2 straight sets νίκες, για να επικρατήσει της Σάκκαρη με 6-3, 6-4, στον 1ο γύρο του Istanbul Cup στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά από μια πολύ καλή εβδομάδα στο Charleston, το πρώτο χωμάτινο τουρνουά που αγωνίστηκε για το 2019, η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε στην Ευρώπη, χωρίς όμως να συνδυάσει την επιστροφή αυτή με μια καλή πορεία στην International διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

Ήταν μια κακή μέρα για το σερβίς της Μαρίας, που υπέστη 6 break, από 3 σε κάθε σετ! Στο 1ο σετ, απ' όταν έμεινε πίσω με 1-3 δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει τη Ρωσίδα, στο 2ο σετ όμως είχε ευκαιρίες για να επιστρέψει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έκανε break στο 7ο game και βρέθηκε μπροστά με 4-3, αυτοί όμως ήταν και οι τελευταίοι πόντοι που κέρδισε στο ματς, αφού η 21χρονη Ρωσίδα κέρδισε τους 12 επόμενους πόντους και με 3 love games στη σειρά κατέκτησε το 2ο σετ με 6-4.

Στον 2ο γύρο του Istanbul Cup, η Kudermetova θα αντιμετωπίσει την Timea Babos, που έπαιξε επίσης στο προκριματικό ταμπλό, έχασε από την Elena Rybakina, μπήκε όμως στο τουρνουά ως lucky loser και κέρδισε σήμερα την Ivana Jorovic με 6-4, 6-4.

H Σάκκαρη θα συνεχίσει τη χωμάτινη σεζόν στο Ραμπάτ του Μαρόκου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα τουρνουά της σειράς International, το Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem, στο οποίο αναμένεται να είναι και στο Νο. 5 του ταμπλό, πίσω από τις Elise Mertens, Su-wei Hsieh, Yulia Putintseva και Ajla Tomljanovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots