WTA
Σάκκαρη: "Δεν έχω λόγια"! (vid)

 
Σάκκαρη: "Δεν έχω λόγια"! (vid)
Σάκκαρη: "Δεν έχω λόγια"! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 - 22:33

Πολύ ευχαριστημένη με την προσπάθειά της ήταν η Μαρία Σάκκαρη, που δεν είχε λόγια για να σχολιάσει τη σπουδαία νίκη της επί της Kiki Bertens στο Charleston.

"Είμαι ενθουσιασμένη, δεν έχω λόγια! Μετά από 2 μήνες μετά το Australian Open, που έχανα στον 1ο ή στον 2ο γύρο, ήθελα πολύ να επιστρέψω δυνατότερη. Νιώθω εκπληκτικά", δήλωσε η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, αμέσως μετά την πολύ σημαντική νίκη της επί της Bertens στον 3ο γύρο του Volvo Car Open.

Η Σάκκαρη ήταν πίσω με διπλό break στο 1-4 του 1ου σετ, αλλά και με 1-5 στο tie-break, στο οποίο έσωσε 4 set point, για να το κατακτήσει με 10-8. Στο 2ο σετ είχε συνεχώς το προβάδισμα και διαχειρίστηκε άψογα την πίεση, για να φτάσει στη νίκη και να "εκθρονίσει" την Bertens από το Charleston.

"Όλοι ξέρουμε πως είναι εκπληκτική παίκτρια, σε όλες τις επιφάνειες αλλά ειδικά στο χώμα που είναι η αγαπημένη της, οπότε ήταν πολύ δύσκολο. Μπαίνοντας σ' αυτόν τον αγώνα προσπάθησα να είμαι σταθερή, να τρέξω πολύ, να επιστρέψω πολλές μπάλες, να προσπαθήσω να επιστρέψω τα μεγάλα σερβίς. Νομίζω πως τα πήγα καλά και είμαι πολύ χαρούμενη με τον αγώνα μου."

Στον πρώτο της προημιτελικό για το 2019, η Μαρία θα αντιμετωπίσει είτε την Caroline Wozniacki, είτε τη Mihaela Buzernescu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots