WTA
Τέλος το Μαϊάμι για τη Σάκκαρη (vid)

 
Τέλος το Μαϊάμι για τη Σάκκαρη (vid)
Τέλος το Μαϊάμι για τη Σάκκαρη (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 23:22

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στο Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Petra Kvitova.

Η Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Τσέχα, 2 φορές πρωταθλήτρια στο Wimbledon, με 6-1, 6-4, αποχαιρετώντας το Miami Open στον 2ο γύρο.

Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για την 23χρονη Ελληνίδα, που από την αρχή έμεινε πίσω στο σκορ, παρόλο που δημιούργησε τα πρώτα break point της αναμέτρησης στο 1o game.

Η Kvitova επέστρεψε από το 15-40, κράτησε το σερβίς της και έπειτα έκανε εκείνη το break, για να προηγηθεί με 3-0 στο 1ο σετ. Στο 6ο game η Τσέχα έκανε νέο break, για να ολοκληρώσει το σετ με εμφατικό τρόπο.

Με 6-1 είχε χάσει το 1ο σετ από την Olga Danilovic και στη χθεσινή της αναμέτρηση η Μαρία, που μπήκε πιο δυνατά στο 2ο σετ και βρέθηκε μπροστά με 2-0. Η πολύ έμπειρη Kvitova όμως ανέκτησε τον έλεγχο και πήρε 4 games στη σειρά, για να προηγηθεί με 4-2 και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Δεν κινδύνεψε άμεσα η Τσέχα στο 2ο σετ, στο οποίο είχε ένα match point για το 6-3, αλλά η Σάκκαρη το έσβησε για να μειώσει σε 5-4. Στο 10ο game η Kvitova ολοκλήρωσε την αποστολή της, επιστρέφοντας από το 0-30, για να πάρει 4 πόντους στη σειρά και να κάνει το 6-4, έπειτα από 70 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Η Kvitova θα περιμένει την αναμέτρηση της Donna Vekic με την Sara Sorribes Tormo, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο του Miami Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots