WTA
Tweener, λόμπα και smash από τη θαλερή Schiavone! (vid)

 
Tweener, λόμπα και smash από τη θαλερή Schiavone! (vid)
Tweener, λόμπα και smash από τη θαλερή Schiavone! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 - 23:11

Όλο και ομορφότερη γίνεται η τελευταία χρονιά της Francesca Schiavone στο tour. H 36χρονη Ιταλίδα, όχι μόνο πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem στο Ραμπάτ, αλλά πέτυχε κι έναν από τους καλύτερους πόντους της καριέρας της στον σημερινό της αγώνα, βγάζοντας winner, λόμπα και winner με smash!

Είναι η τελευταία της χρονιά και η Francesca Schiavone φροντίζει να δημιουργεί πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από αυτήν. Πριν λίγες μέρες, η 36χρονη Ιταλίδα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο μετά από 14 μήνες στην Μπογκοτά της Κολομβίας και αυτή την εβδομάδα πραγματοποιεί άλλο ένα μεγάλο τουρνουά στο Ραμπάτ του Μαρόκου.

Στον σημερινό προημιτελικό, η πρωταθλήτρια του Roland Garros του 2010, κέρδισε την Tatjana Maria με 6-1, 4-6, 6-3.

Αποκορύφωμα της αναμέτρησης, ήταν αναμφίβολα ο σπουδαίος πόντος της Schiavone σε κρίσιμο σημείο του 3ου σετ, όταν κυνήγησε με απίστευτη θέληση και επιμονή έναν πόντο που έμοιαζε χαμένος, και δικαιώθηκε! Έβγαλε άμυνα με tweener, αντεπιτέθηκε με μια άψογη λόμπα και έφερε εκεί που ήθελε τη Γερμανίδα, για να την "αποτελειώσει" με ένα smash. 

Η θαλερή Ιταλίδα, η οποία με αυτά που κάνει τις τελευταίες εβδομάδες έχει αποδείξει πως αξίζει μια wild card για το Roland Garros, αν δεν καταφέρει να μπει από μόνη της στο κυρίως ταμπλό (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο No. 100 της παγκόσμιας κατάταξης), θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Ραμπάτ την Varvara Lepchenko.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots