WTA
Με "περίπατο" στον τελικό η Keys! (vid)

 
Με "περίπατο" στον τελικό η Keys! (vid)
Με "περίπατο" στον τελικό η Keys! (vid)
tennisnews team Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 - 4:44

H Madison Keys δεν υποτίμησε τη μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας, Kristina Kucova, έπαιξε το καλύτερό της τένις και πήρε δια περιπάτου την πρόκριση για τον τελικό του Rogers Cup. H 21χρονη Αμερικανίδα θα διεκδικήσει απόψε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της, απέναντι στη Simona Halep.

Η Madison Keys έχασε μόλις τρία games στον δεύτερο ημιτελικό του Rogers Cup, κερδίζοντας την Kristina Kucova με 6-2, 6-1, σε 50 λεπτά! Η 21χρονη Αμερικανίδα ήταν εντυπωσιακή, δεν υποτίμησε ούτε λεπτό την αντίπαλό της και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 άσους, εξασφαλίζοντας διαφορά δυο break σε κάθε σετ.

Η Keys κέρδισε τους 18 από τους 21 πόντους στα πρώτα της σερβίς, ενώ συνολικά έχασε 9 πόντους από τη γραμμή του σερβίς. Δεν απειλήθηκε με break point και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο σερβίς της αντιπάλου της, με την πιο κουρασμένη Σλοβάκα να μην καταφέρνει ουσιαστικά να μπει ποτέ σε αυτόν τον ημιτελικό.

Η Kucova είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά της και αυτή ήταν η 7η αναμέτρησή της στο τουρνουά του Μόντρεαλ. H 26χρονη έχει εξασφαλίσει νέο career high με την πορεία της στο Rogers Cup, αφού από το Νο. 103 θα μεταβεί στο Νο. 78, κερδίζοντας 43 θέσεις!

Με την άνετη και άκοπη νίκη της, η Keys προκρίθηκε στον 5ο τελικό της καριέρας της, 3ο στη φετινή χρονιά, μετά από το BNL Internazionali d' Italia της Ρώμης και το AEGON Classic του Μπέρμιγχαμ. Θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της, μετά από τους δυο που κέρδισε στο γρασίδι, στο Eastbourne το 2014 και στο Μπέρμιγχαμ φέτος, καθώς και τον σημαντικότερο στην καριέρα της.

Στον τελικό της Κυριακής (20:00GR, SuperTennis), η Keys θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Simona Halep, που μετράει 9 διαδοχικές νίκες. Η Ρουμάνα, η οποία θα αγωνιστεί στον τελικό του Rogers Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό την Angelique Kerber με 6-0, 3-6, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots