Dimitrov: 1,5 μήνα εκτός - παίζει US Open
O Grigor Dimitrov απέφυγε τα χειρότερα και σύμφωνα με τον ατζέντη του θα είναι έτοιμος στο US Open.
Ο άτυχος Βούλγαρος, ο οποίος κέρδιζε με 2-0 σετ τον Jannik Sinner όταν εγκατέλειψε ξαφνικά μετά από τράβηγμα που είχε στο δεξί μέρος του θώρακά του, υπέστη μερική ρήξη στον θωρακικό μυ, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Georgi Stoimenov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αναμένεται να απουσιάσει από το τουρνουά του Μπάσταντ, αλλά και τα δύο 1000άρια στο Τορόντο και στο Σινσινάτι, τις 6 επόμενες εβδομάδες. Αναμένεται ωστόσο να επιστρέψει στο US Open, στο τέλος του Αυγούστου.
Grigor Dimitrov has suffered a partial tear of his pectoral muscle, his manager Georgi Stoimenov confirmed to @tenniskafe.
— Emil Evtimov (@EmilEvtimov) July 8, 2025
He will miss Bastad, Toronto, and Cincinnati, but is expected to return in time for the US Open. #Dimitrov #Tennis pic.twitter.com/xE3CKb4sF4

