O Sinner "σκόρπισε" τον Bublik σε 80 λεπτά! (vids)
Τρομακτικός Jannik Sinner, διέλυσε τον Alexander Bublik με 6-1, 6-1, 6-1 σε ένα από τα συντομότερα Grand Slam ματς των τελευταίων χρόνων!
Ο Sinner δεν πήρε απλά ρεβάνς για την ήττα του από τον Bublik στο Χάλε, αλλά έστειλε και ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στο US Open!
O κορυφαίος τενίστας του κόσμου "εξαφάνισε" τον Bublik από το γήπεδο, τον διέλυσε με 6-1, 6-1, 6-1 και πήρε μέσα σε 81 λεπτά την πρόκριση για τα προημιτελικά του αμερικάνικου major.
Jannik Sinner: very good at tennis. pic.twitter.com/fkG3t88wQK
— US Open Tennis (@usopen) September 2, 2025
Μετρούσε 55 διαδοχικά κρατήματα σερβίς ο Bublik πριν απ' αυτό το ματς, το οποίο άνοιξε με δύο απανωτά break του Sinner, που συνολικά έφτασε στα 7 break.
Παράλληλα δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point μέχρι τα μέσα του 3ου σετ (όπου αντιμετώπισε μόλις ένα και το έσβησε), για να δούμε την απόλυτη συντριβή, με έναν εντελώς αποδιοργανωμένο Bublik, που δεν μπόρεσε να μείνει ανεπηρέαστος μετά απ' αυτό το ξεκίνημα και έκανε όλο και περισσότερα αβίαστα λάθη όσο προχωρούσε ο αγώνας.
After not being broken in the first three rounds, Bublik is broken three times as Sinner takes the first set 6-1. pic.twitter.com/8l5ImQsmHm
— US Open Tennis (@usopen) September 1, 2025
Κάτι πήγε να αλλάξει προς το τέλος του αγώνα, όταν ο Καζάκος βρέθηκε κοντά σε ένα bagel στο 0-4, 15-40, αλλά έσβησε διπλό break point και μείωσε σε 1-4. Στη συνέχεια είχε για πρώτη φορά εκείνος break point για το 2-4, αλλά ο Sinner δε χαλάρωσε στιγμή και κράτησε κι αυτό το σερβίς του, για να κλείσει το ματς στο 7ο game με ακόμα ένα break .
A hold of serve has Bublik celebrating late in the third set. pic.twitter.com/MNMD0ShoOt
— US Open Tennis (@usopen) September 2, 2025
Η 11η συνεχόμενη νίκη στο Flushing Meadows είναι γεγονός για τον Sinner, που θα συνεχίσει την Τετάρτη την υπεράσπιση του τίτλου του, αντιμετωπίζοντας τον συμπατριώτη του, Lorenzo Musetti.
O 23χρονος Ιταλός ήταν επίσης εντυπωσιακός νωρίτερα, στη νίκη του με 6-3, 6-0, 6-1 επί του Jaume Munar, για να μπει στον πρώτο του προημιτελικό στο US Open και 3ο συνολικά σε ένα Slam.

