Ασταμάτητη η Azarenka! (vid)

 
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka Eurosport
tennisnews team Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 9:38

H Victoria Azarenka συνέτριψε την Elise Mertens με 6-1, 6-0 και επέστρεψε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στα ημιτελικά του US Open - μετά από 7 χρόνια - όπου θα αντιμετωπίσει τη Serena Williams σε μια μάχη από τα παλιά!

Έτοιμη να επιστρέψει στα Slams μετά από 7,5 περίπου χρόνια δείχνει η Victoria Azarenka, η οποία σε κάθε της παιχνίδι δείχνει να είναι όλο και καλύτερη!

Η 31χρονη Λευκορωσίδα συνέτριψε την Elise Mertens με 6-1, 6-0 σε 73 λεπτά παιχνιδιού στο Arthur Ashe Stadium, για να πάρει με εκκωφαντικό τρόπο το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του US Open.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, περίπου στις 04:00 ώρα Ελλάδας, η Vika θα αντιμετωπίσει τη Serena Williams για μια θέση στον τελικό, σε μια μάχη βγαλμένη από τα παλιά, όταν οι δυο τους έδιναν επικές μονομαχίες για τους μεγαλύτερους τίτλους του κόσμου.

Η Azarenka είχε 21 winners και 11 αβίαστα λάθη στη νέα εντυπωσιακή της εμφάνιση, ενώ η Mertens δεν έμεινε άπραγη, είχε 17 winners και 21 λάθη και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την εμφάνισή της, καθώς πάλεψε σε πολλά games.

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς winners της Βελγίδας βγήκε απευθείας με την επιστροφή με το forehand στην ευθεία, για να κάνει το break νωρίς και να μειώσει σε 2-1 στο 1ο σετ. Από τότε ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει άλλο game, φτάνοντας σε πολλά απ' αυτά έναν πόντο μακριά για να τα κλείσει.

Η Azarenka θα επιστρέψει στα ημιτελικά του US Open για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, από το 2013, όταν ήταν φιναλίστ στο αμερικανικό Grand Slam και έχασε από την επόμενη αντίπαλή της, Serena Williams. Αυτό ήταν και το τελευταίο Grand Slam που αγωνίστηκε γενικά σε έναν ημιτελικό, ενώ διεκδικεί τον πρώτο της major τίτλο από τον Ιανουάριο του 2013, όταν είχε κερδίσει στην Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots