Εντυπωσιάζει ο Thiem - με άνεση στην 8άδα (vids)

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem
tennisnews team Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 - 0:16

O Dominic Thiem, ο οποίος είναι πλέον ο παίκτης με την καλύτερη θέση στην κατάταξη που συνεχίζει στο ταμπλό του US Open, συνάντησε αντίσταση μόνο για ένα σετ από τον Felix Auger-Aliassime και μπήκε στα προημιτελικά με μια εντυπωσιακή straight sets νίκη.

Μετά από ένα κλειστό 1ο σετ που κέρδισε στις λεπτομέρειες, ο Dominic Thiem πάτησε το γκάζι και επιβλήθηκε του Felix Auger-Aliassime με 7-6 (4), 6-1, 6-1, για να επιστρέψει στις straight sets νίκες και να κάνει δικό του το εισιτήριο για τα προημιτελικά του US Open.

Ο φιναλίστ του φετινού Australian Open, θα βρεθεί στα προημιτελικά του αμερικανικού Grand Slam για 2η φορά στην καριέρα του, μετά από το 2018, ενώ θα διεκδικήσει την πρώτη του πρόκριση στα ημιτελικά. Μπροστά του φυσικά έχει μια μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο για να βρεθεί στα ημιτελικά, αλλά και για να φτάσει έως τον τίτλο στη Νέα Υόρκη. 

Ο Thiem έκανε σήμερα ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 22 winners και 24 αβίαστα λάθη, σε αντίθεση με τον Auger-Aliassime, που πάλεψε το 1ο σετ αλλά μετά την απώλειά του έριξε πολύ το επίπεδό του, όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Thiem θα είναι ο "πρωτάρης" Alex De Minaur, που κέρδισε επίσης στα τρια σετ τον Vasek Pospisil, με 7-6 (6), 6-3, 6-2, και μπήκε στον σημαντικότερο προημιτελικό της καριέρας του - πρώτο σε Grand Slam διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots