Σάκκαρη στο TN: "Νιώθω ότι ανήκω στις καλύτερες του κόσμου"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:13

Παρά την ήττα της από τη Serena Williams στη φάση των "16" του US Open, η Μαρία Σάκκαρη έκανε αναμφίβολα ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Arthur Ashe Stadium σήμερα και η αυτοπεποίθησή της παραμένει σε υψηλά επίπεδα για τα τουρνουά που έρχονται.

Η Ελληνίδα τενίστρια στάθηκε στο υψηλό επίπεδο του αγώνα, με τη Serena να είναι πολύ ανεβασμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που έδωσαν στη Νέα Υόρκη, και στο γεγονός πως παρά την ήττα της απέδειξε για μια ακόμα φορά πως βρίσκεται σε πολυ καλή κατάσταση και πως είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλη για οποιαδήποτε παίκτρια.

"Νομίζω ότι παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η Serena έπαιξε από τα καλύτερα ματς που έχει παίξει τα τελευταία 2 χρόνια, δεν έκανε πολλά λάθη συγκριτικά με την άλλη φορά και σέρβιρε πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες αυτή τη στιγμή και πραγματικά το αισθάνομαι και μ' αυτή τη λογική θα πάω και στα επόμενα τουρνουά", είπε η Σάκκαρη στο tennisnews.gr.

Όσο για το τι θα άλλαζε στο σημερινό παιχνίδι, είπε: "Θα κράταγα το σερβίς μου στο 3ο σετ εκεί που μου έκανε το break. Είναι πολύ απλό αυτό που λέω, αλλά νομίζω ότι εκεί που έπρεπε δεν έπαιξα με θάρρος. Δεν εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου και μ' αυτή την παίκτρια έχεις μια ευκαιρία και αν δεν την πάρεις όλο το ματς μπορεί να γυρίσει, όπως έγινε και σήμερα."

Η Μαρία έκανε ένα σχόλιο και για το χθεσινό περιστατικό με την αποβολή του Novak Djokovic: "Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ μ' αυτό που έγινε. Νομίζω ήταν άτυχος. Οι κανόνες είναι κανόνες και αυτό δεν αλλάζει, αλλά νομίζω ήταν πάρα πολύ άτυχος. Δεν έχει δείξει ποτέ κακό εαυτό ο συγκεκριμένος παίκτης. Εγώ τον θαυμάζω πάρα πολύ και τον συμπαθώ επίσης πάρα πολύ, γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ μόλις έγινε αυτό. Απ' την άλλη είναι μια ευκαιρία και για τα άλλα παιδιά να κερδίσουν και, όπως είπε και ο (Alexander) Zverev, είναι πολύ ενδιαφέρον το τι θα γίνει από δω και πέρα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots