US Open: 1ο Slam χωρίς "Big 3" μετά από 16 χρόνια!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Eurosport
tennisnews team Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:05

Μετά τον αποκλεισμό του Novak Djokovic, το US Open θα είναι το πρώτο Grand Slam από το μακρινό 2004, που δεν θα υπάρχει κανείς από τους "Big 3" στα προημιτελικά!

Τίποτα έμοιαζε να μην μπορεί να σταματήσει τον Novak Djokovic αυτές τις ημέρες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη με την αποβολή του, στη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Pablo Carreno Busta.

O Σέρβος έμεινε για 2η διαδοχική χρονιά εκτός προημιτελικών στο US Open, καθώς και πέρσι είχε αποκλειστεί στον 4ο γύρο, μετά από δική του εγκατάλειψη λόγω τραυματισμού στην αναμέτρησή του με τον Stan Wawrinka.

Μετά κι απ' αυτή την εξέλιξη, το US Open -το οποίο ήταν το πρώτο Grand Slam από το 1999 στο οποίο δε συμμετείχαν ούτε ο Roger Federer, ούτε ο Rafael Nadal- έγινε το πρώτο Grand Slam από το Roland Garros του 2004, το οποίο δε θα έχει εκπροσώπηση από κανέναν εκ των "Big 3" στα προημιτελικά!

Τότε ο Nole και ο Rafa, 18 και 17 ετών αντίστοιχα, δεν συμμετείχαν στο τουρνουά, ενώ ο Federer, 23 ετών, είχε αποκλειστεί από τον Gustavo Kuerten στον 3ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots