Shapovalov και Coric στα προημιτελικά (vids)

 
Denis Shapovalov
Denis Shapovalov Eurosport
tennisnews team Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:14

Oι Denis Shapovalov και Borna Coric προκρίθηκαν αμφότεροι για πρώτη φορά στις καριέρες τους σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης.

Τα δυο τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών από το πρόγραμμα της Κυριακής για το US Open πήγαν στους Shapovalov και Coric, που συνεχίζουν τις φανταστικές τους πορείες στο τουρνουά και αμφότεροι μπήκαν για 1η φορά σε έναν major προημιτελικό.

Ο Shapovalov, αν και έμεινε πίσω με σετ, κέρδισε τα τρια επόμενα και επικράτησε του David Goffin με 6-7 (0), 6-3, 6-4, 6-3, έπειτα από 3,5 ώρες παιχνιδιού. Ο 21χρονος Καναδός είχε 52 winners συνολικά, σώζοντας τα 6 από τα 7 break points που αντιμετώπισε.

Ο Coric πήρε μια πολύτιμη straight sets νίκη, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, για να επικρατήσει του Jordan Thompson με 7-5, 6-1, 6-3. Ο Κροάτης έμεινε κάτι περισσότερο από 2 ώρες στο court και το χρειαζόταν αυτό, καθώς θυμίζουμε πως και οι 2 τελευταίες αναμετρήσεις του κρίθηκαν στα 5 σετ.

Στα προημιτελικά ο Shapovalov θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta, που θυμίζουμε πως πήρε την πρόκριση εις βάρος του Novak Djokovic, μετά από το απίστευτο περιστατικό με την αποβολή του Σέρβου. Ο Coric από την πλευρά του θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev, που σημείωσε σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας μια πολύ άνετη νίκη επί του Alejandro Davidovich Fokina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots