Ξανά στον δρόμο της Σάκκαρη η Serena (vid)

 
Serena Williams
Serena Williams Eurosport
tennisnews team Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:18

H Serena Williams επέστρεψε από σετ πίσω για να προσπεράσει το εμπόδιο της Sloane Stephens και θα βρεθεί για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη.

Μετά την 1η της πρόκριση στη φάση των "16" του US Open, η Μαρία Σάκκαρη θα πρέπει να αντιμετωπίσει ξανά τη Serena Williams, την οποία κέρδισε πριν μια εβδομάδα για το Western & Southern Open.

Παρά το κακό της ξεκίνημα, η Serena κατάφερε να παίξει εξαιρετικό τένις μετά το χαμένο 1ο σετ στην αναμέτρησή της με τη Stephens στο Arthur Ashe Stadium και πήρε τη νίκη έπειτα από 1 ώρα και 43 λεπτά με 2-6, 6-2, 6-2.

Η Serena είχε 29 winners και 23 αβίαστα λάθη, κάνοντας πιθανότατα τον καλύτερο αγώνα της μέχρι τώρα από τότε που επέστρεψε το tour. Η Stephens έπαιξε πολύ καλά στο 1ο σετ, έκανε μόνο 5 αβίαστα λάθη και είχε 11 winners, υποχρεώνοντας τη Serena να παίξει μεγάλα ράλι, στα οποία συνήθως ήταν η χαμένη.

Στη συνέχεια ωστόσο η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, για να βγάλει 2 σετ με 19 winners και 10 αβίαστα λάθη, κάνοντας 2 break σε κάθε σετ στο σερβίς της Stephens. Η ίδια δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου σ' αυτά τα 2 σετ από τη γραμμή του σερβίς, με τη Stephens να φτάνει μόλις μια φορά σε break point, χωρίς να το αξιοποιεί.

H Serena έχει πλέον 19 παρουσίες στη δεύτερη εβδομάδα του US Open, στις 19 τελευταίες χρονιές που αγωνίστηκε στο Grand Slam της πατρίδας της. Έφτασε επίσης τις 104 νίκες στο αμερικανικό major, περισσότερες από κάθε άλλη στην ιστορία του.

Τη Δευτέρα, θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Σάκκαρη για 2η φορά σε επίσημο παιχνίδι, αφού πριν η αναμέτρησή τους για το Western & Southern Open ήταν η πρώτη τους συνάντηση για το tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots