Να περάσει ο επόμενος (vid)

 
Να περάσει ο επόμενος (vid)
Να περάσει ο επόμενος (vid)
tennisnews team Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 - 8:26

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο εντυπωσιακό του σερί ο Novak Djokovic, που ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά του για να κατακτήσει τον 18ο Grand Slam τίτλο του.

Ο Djokovic επιβλήθηκε του Damir Dzumhur με 6-1, 6-4, 6-1, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 2020 στο τέλειο 24-0 και φτάνοντας παράλληλα στις 27 διαδοχικές νίκες στο tour.

"Είναι ένας από τους γρηγορότερους παίκτες στο tour. Έπαιξε πολύ καλό τένις και μπορούσε να απειλήσει τον καθένα με τον τρόπο που έπαιξε στο 2ο σετ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να το πάρω και αργότερα ήμουν σε θέση να ανεβάσω το επίπεδό μου", είπε ο Djokovic.

O Dzumhur πράγματι έκανε ένα εκπληκτικό 2ο σετ, που είχε ευκαιρίες να το πάει ακόμα πιο μακριά, ο Djokovic όμως διατήρησε την ψυχραιμία του και έμεινε σε θέση οδηγού χάρη στο σερβίς του, για να κάνει το κρίσιμο break και να το κατακτήσει με 6-4 στο 10ο game.

Στα άλλα 2 σετ ο Βόσνιος δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Djokovic, που τελείωσε το παιχνίδι με 32 winners και 29 αβίαστα λάθη, για να φτάσει στην 73η νίκη του στο US Open (73-11) σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Στον 2ο γύρο του αμερικανικού major, o Nole θα αντιμετωπίσει τον Kyle Edmund, που χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω και να παίξει ακόμα 2 γεμάτα σετ στη συνέχεια, αλλά ξεπέρασε εν τέλει το εμπόδιο του Alexander Bublik με 2-6, 7-5, 7-5, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots