Δεν πάει Νέα Υόρκη η Bencic

 
Δεν πάει Νέα Υόρκη η Bencic
Δεν πάει Νέα Υόρκη η Bencic
tennisnews team Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 - 21:35

Ακόμα μια παίκτρια από το Top 10, η Belinda Bencic, ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το US Open.

Η Bencic έγινε η 5η παίκτρια από την κορυφαία 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης της WTA που απέσυρε τη συμμετοχή της από το Western & Southern Open και το US Open, μετά από τις Ashleigh Barty, Elina Svitolina, Bianca Andreescu και Kiki Bertens.

Όπως ανακοίνωσε, η 23χρονη Ελβετίδα αποφάσισε να μην πάει στη Νέα Υόρκη για τα δυο αμερικανικά τουρνουά και αναμένεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στη δράση από το Internazionali BNL d' Italia της Ρώμης, που θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

"Ήθελα να σας ενημερώσω ότι πήρα τη δύσκολη απόφαση να προσπεράσω τα τουρνουά της Νέας Υόρκης και θα επιστρέψω στο tour ξεκινώντας από τη Ρώμη, τον επόμενο μήνα", έγραψε η Bencic, στις δημοσιεύσεις που έκανε στα social media.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τo US Open και τη USTA για όλη τη δουλειά και την προσπάθεια που έκαναν μαζί, για να γίνουν τόσο το Cincinnati όσο και το US Open αυτό το μήνα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη Νέα Υόρκη την επόμενη χρονιά και εύχομαι σε όλους όσοι συμμετέχουν καλή τύχη για τις επόμενες εβδομάδες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots