Mouratoglou: "Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να γίνει το US Open"

 
Mouratoglou: "Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να γίνει το US Open"
Mouratoglou: "Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να γίνει το US Open"
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 21:24

Παρόλο που όλα έχουν δρομολογηθεί για τη διεξαγωγή του US Open στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, ο Patrick Mouratoglou συνεχίζει να κρατάει τις επιφυλάξεις του για το αν θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί το αμερικανικό Grand Slam.

Σύμφωνα με τη USTA και με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, το US Open θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά, η κατάσταση με την πανδημία δεν δείχνει να καλυτερεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε στην αμερικανική μητρόπολη. Για το λόγο αυτό, αρκετά επιφυλακτικός φαίνεται να είναι ο Patrick Mouratoglou, που διατηρεί τις αμφιβολίες του για το αν οι Αμερικανοί θα καταφέρουν να ακολουθήσουν το πλάνο.

"Με όλα όσα συμβαίνουν τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και με τα κρούσματα του Covid-19 να αυξάνονται μέρα με τη μέρα, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορεί να συμβεί. Για έναν εξωτερικό παρατηρητή, σίγουρα φαίνεται τρελό ότι μπορεί να συμβεί", είπε ο Mouratoglou στην τελευταία του συνέντευξη για το Sky Sports.

Αν το tour επέστρεψε από την Ευρώπη και όχι από την Αμερική, ο Ελληνογάλλος προπονητής θα ήταν πιο αισιόδοξος: "Δεν θα το έλεγα αυτό αν η κατάσταση ήταν πιο σταθερή, αν για παράδειγμα ήταν για την Ευρώπη, θα ήταν μια διαφορετική ιστορία. Αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικά στη Νέα Υόρκη, τα κρουσματα είναι πάρα πολλά."

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots