Νίκη με ανησυχίες για Nole (vid)

 
Νίκη με ανησυχίες για Nole (vid)
Νίκη με ανησυχίες για Nole (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 5:06

O Novak Djokovic ζευγάρωσε τις νίκες του στο US Open χωρίς να απωλέσει σετ ούτε από τον Juan Ignacio Londero, ήταν φανερό όμως πως συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό του ώμο.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Nole αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο του, δείχνει ωστόσο να το διαχειρίζεται με επιτυχία έως τώρα στο US Open, καθώς όποτε χρειάστηκε ανέβασε το επίπεδό του και επιβλήθηκε του Londero με 6-4, 7-6 (3), 6-1, για να μπει στον 3ο γύρο του αμερικανικού Grand Slam.

Ο Djokovic υπέστη break στο 5ο game και έμεινε πίσω με 2-3, απάντησε όμως άμεσα, κάνοντας 2 break. Πρώτα ισοφάρισε σε 3-3 και μετά κατέκτησε το σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ ο Σέρβος έμεινε πίσω με διπλό break, στο 0-3. Ο Djokovic είχε ξανά την απάντηση, κάνοντας ένα εκπληκτικό 20λεπτο, στο οποίο κέρδισε 5 διαδοχικά games (5-3). Το σετ όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς ο Αργεντινός έκανε νέο break και ισοφάρισε σε 5-5. Στο tie-break πάντως ο Nole ξεκαθάρισε την κατάσταση, επικρατώντας με 7-3.

Και στο 3ο σετ το σερβίς του Djokovic αντιμετώπισε προβλήματα, καθώς υπέστη break στο 2ο game και ισοφαρίστηκε σε 1-1. Τα πράγματα άλλαξαν όμως, με τον Nole να κυριαρχεί τα επόμενα λεπτά και να κερδίζει τα 5 τελευταία games του αγώνα, για να ολοκληρώσει το 3ο σετ με 6-1 και να "κλειδώσει" την πρόκριση σε 2 ώρες και 15 λεπτά. 

Ο Djokovic δεν έκρυψε και μετά τον αγώνα πως το πρόβλημα με τον ώμο του παραμένει, αλλά αυτό για την ώρα δεν τον εμποδίζει στο Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Στον 3ο γύρο του US Open, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Denis Kudla και Dusan Lajovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots