Στο US Open ο Πέτρος Μπίρης

 
Στο US Open ο Πέτρος Μπίρης
Στο US Open ο Πέτρος Μπίρης
tennisnews team Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 0:11

Ο Πέτρος Μπίρης, μπορεί να έχει στις πλάτες του 31 Grand Slam ως επίσημος stringer, φέτος όμως θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στο αμερικάνικο όπεν και στο US Open Official Stringing Team με την Wilson.

Ο Πέτρος Μπίρης είναι ο Έλληνας stringer με τις περισσότερες συμμετοχές στο πιο ιστορικό τουρνουά τένις του κόσμου! O 49χρονος Βολιώτης, ο οποίος εκπροσωπεί την RacketSpecialist.com σε Ελλάδα και εξωτερικό, κλήθηκε σε ένα Grand Slam για 32ή φορά στην καριέρα του, αφού εκτός από την πρώτη του συμμετοχή στο US Open 2019, έχει ακόμη 23 παρουσίες στο Wimbledon, 8 φορές στο Roland Garros, αλλά και άλλα σημαντικά τουρνουά όπως το Indian Wells, Pacific Life Open, έχοντας πλέξει τις ρακέτες των καλυτέρων παικτών του κόσμου.

Ο Μπίρης, ο οποίος είναι πτυχιούχος προπονητής τένις, με προπονητική καριέρα δύο δεκαετιών, είναι παράλληλα κι ένας από τους πιο έμπειρους stringer σε διεθνές επίπεδο.

Στο US Open θα βρίσκονται φέτοςο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, που θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό των μονών ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, αλλά και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από τα προκριματικα.

Συνολικά, θα είναι το 60ο μεγάλο τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος, συμπεριλαμβάνων και των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η ομάδα της RacketSpecialist.com είναι διαπιστευμένη από την USRSA και ERSA και συγκαταλέγεται στην 11μελή ελίτ ομάδα των MASTER Pro Tour Stringer της ERSA.

Για τους λάτρεις της ποιότητας του εργαστηρίου του Πέτρου Μπίρη, RacketSpecialist.com μας ενημερώνει:
"Σας ενημερώνουμε ότι το εργαστήριό μας δεν θα είναι ανοικτό για σέρβις ρακετών λόγω της συμμετοχής μας στην US Open Official Stringing Team με την Wilson. Θα λαμβάνουμε κλήσεις και μηνύματα μέσω Viber, WhatsApp, Skype, FB messenger. Προσέξτε την ώρα Νέας Υόρκης είναι -7Ω. Επιστρέφουμε στις 3/9 Ελλάδα για το Davis Cup στην Αθήνα και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για την αποστολή των ρακετών σας και την άμεση εξυπηρέτηση σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αποστολές προϊόντων θα γίνονται κανονικά.Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots