Auger-Aliassime: "Είμαι συντετριμμένος"

 
Auger-Aliassime: "Είμαι συντετριμμένος"
tn team Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2026 - 15:15

Ο Felix Auger-Aliassime δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος μετά την ήττα του από τον Flavio Cobolli στα προημιτελικά του Roland Garros.

Παρότι είχε μια καλή πορεία σε γενικές γραμμές στο Παρίσι, ο Καναδός βρέθηκε σε αδιέξοδο μετά την ήττα του από τον Cobolli χθες.

Παρά την ήττα από τον Cobolli, όπως του υπενθύμισε κι ένας δημοσιογράφος μέσα από το ερώτημα που του έθεσε, ο Auger-Aliassime μόλις έκανε μια πορεία σε προημιτελικό Grand Slam, ενώ τη Δευτέρα θα ανεβεί και για 1η φορά στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Ναι, δεν μπορώ να παραπονεθώ αν δούμε τη μεγάλη εικόνα. Αλλά είμαι σε μια δύσκολη θέση τώρα, είναι δύσκολο. Νιώθω συντετριμμένος. Είναι μια δύσκολη μέρα σήμερα. Συνήθως διαχειρίζομαι καλά αυτές τις ήττες, όμως αυτή τη στιγμή δεν είμαι ο παίκτης που θα ήθελα να είμαι", απάντησε ο Καναδός.

Tennis shots